1

Års erfaring i bransjen

Siden oppstarten i 2013 har vi samlet erfarne fagfolk med mange års bransjeerfaring. Våre medarbeidere har opparbeidet seg verdifull kompetanse gjennom disse årene. Med våre erfarne ansatte og vårt fokus på kvalitet og funksjonalitet, kan du være trygg på at vi kan levere tavler etter kundens behov.

1

Fullførte prosjekter

Siden oppstarten har vi fullført over 1300 prosjekter innenfor vårt fagområde. Våre kompetente ansatte har håndtert et bredt spekter av prosjekter, både småskala og store, komplekse prosjekter, og har dermed opparbeidet seg verdifull kompetanse. Denne erfaringen gjør oss i stand til å forutsi utfordringer, identifisere løsninger raskt og levere høy kvalitet på vårt arbeid. Vår evne til å tilpasse oss ulike situasjoner gjør oss i stand til å levere tavler tilpasset ditt prosjekt.

1

Tavler bygd

Denne erfaringen gjør oss i stand til å levere fremtidsrettede løsninger som møter kundenes behov. Vi benytter ny og smart teknologi for å sikre at tavler er tilpasset fremtidens behov og løsninger. Aura Electric er opptatt av å sikre kunden god oversikt over komponenter og måleparametre, i tillegg til gode og velfungerende tavler i lang tid. Vi benytter derfor kvalitetskomponenter og utstyr fra anerkjente leverandører.

Våre ansatte

Vi er en tradisjonell tavlebygger med fremoverrettede løsninger. Våre dyktige ansatte består av ingeniører og montører som er serviceinnstilte, har lang fartstid og bred erfaring innen alle deler av tavlefaget.

Daglig leder Magnus
Daglig leder

Magnus Anderssen

Salgssjef Jan Gunnar
Salgssjef

Jan Gunnar Aurstad

Forretningsutvikler Per Rapstad
Forretningsutvikler

Per Rapstad

Prosjektleder Ole Valent
Prosjektleder

Ole Valent