Våre leverandører og samarbeidspartnere

Aura Electric er en del av Electro Group. Electro Group er en gruppering av mellomstore bedrifter som har som mål å bli Skandinavias største leverandør av elektromateriell. Bedriftene samarbeider for å samle kompetanse og jobber for å kunne tilby våre kunder de beste løsningene. 

Cenika logo

Cenika

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen. Cenika tilbyr kostnadseffektive kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon.

ABB

ABB er en teknologileder innen elektrifisering og automatisering som legger til rette for en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid.

ABB logo
Carlo Gavazzi logo

Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi leverer produkter og løsninger rettet mot industriautomasjon, bygningsautomasjon og for å sikre energieffektive løsninger.

Schneider Electric

Schneider Electric leverer elektriske komponenter og utstyr, spesialisert innenfor energistyring og automasjon. 

Schneider Electric logo
JFKnudtzen logo

JFKnudtzen

JFKnudtzen er totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden. De leverer blant annet utstyr innen koblingsteknikk, industriautomasjon, kapslinger, energi og ledningsmateriell.

EFA Elektro AS

Efa har mye erfaring og høy ekspertise innen elektrobransjen, i tillegg til å være markedsledende innenfor tavler og skap.

EFA logo